Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Lease van AV materiaal

Naast het kopen of huren van apparatuur, biedt Pro-Vision AV u ook de mogelijkheid om uw audiovisuele apparatuur te leasen. Die doen wij in samenwerking met ‘De Lage Landen Lease’ en op basis van Financial Lease.

Financial Lease

Bij financial lease betaalt u de aankoopsom van de apparatuur – plus de rente – in vaste maandelijkse termijnen terug gedurende een periode van 24 of 36 maanden*. Na de looptijd en nadat u een eventuele slottermijn heeft betaald, is de apparatuur van u. Deze constructie is vergelijkbaar met een zakelijke lening, met als belangrijk voordeel dat financial lease een stuk flexibeler is;

U bepaalt zelf de hoogte van de aanbetaling (minimaal 10%) en de slottermijn. Zo hebt u invloed op uw maandelijkse aflossing.

Uw organisatie is economisch eigenaar van de apparatuur. Daardoor kunt u deze tijdens de leaseperiode op de balans zetten. Bovendien kunt u de rente en afschrijvingskosten aftrekken van de belasting. Ook komt u in aanmerking voor investeringsaftrek en andere fiscale voordelen.

Gedurende de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hebt u een aantal fiscale voordelen. De Lage Landen Lease blijft gedurende de leaseperiode juridisch eigenaar. Ten aanzien van de lease zijn zij ook uw contractpartner. Pro-Vision AV is gedurende de leaseperiode uw aanspreekpunt voor al uw vragen.

Een leaseaanvraag gaat altijd gepaard met een kredietcheck. Alleen na acceptatie door de Lage Landen Lease kan de apparatuur aangeschaft worden bij ons.

Om een leaseaanvraag te kunnen doen, moet uw bedrijf voldoen aan de volgende voorwaarden;

  • Uw bedrijf moet minimaal twee jaar bestaan
  • Het orderbedrag moet ten minste € 10.000,- bedragen
  • Op verzoek dienen financiële cijfers van uw bedrijf aangeleverd te worden.

Ten aanzien van de installatie, het onderhoud en/of het onderhoudscontract verandert er niets ten opzichte van een situatie waarbij u de apparatuur koopt. Pro-Vision AV draagt zorg voor installatie en onderhoud op de manier zoals u dat van ons gewend bent.

Interesse? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

* Afwijkende looptijden kunnen aangevraagd worden.

merken