Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Omroepsystemen

Omroepsystemen komen overal voor, zoals in winkels, scholen, bij bedrijven, zorgcentra, in sporthallen, fabrieken, etc. etc. . Een omroepsysteem wordt ingezet om, de naam zegt het al, berichten om te roepen.

Vaak wordt er een centraal punt ingericht, bijvoorbeeld bij een balie, vanwaar het omroepsysteem bediend en gebruikt wordt. Op dit punt plaatsen wij een uitgebreide microfoon waarmee verschillende functies uitgevoerd kunnen worden. Door gebruik te maken van geavanceerde audioapparatuur, kunnen wij onze omroepsystemen tevens inzetten als ontruimingsinstallatie of koppelen aan een reeds aanwezig ontruimingssysteem. Als uitbreiding op het omroepsysteem, kan gekozen worden voor een timerfunctie. Met deze functie klinkt op één of meerdere vast(e) tijdstip(pen) een signaal wat bijvoorbeeld het begin en eind van een pauze kan betekenen.

Een omroepsysteem kan opgedeeld worden in diverse zones. Tevens kunnen systemen gekoppeld worden, waardoor een groot bereik mogelijk is.

Meer weten over omroepsystemen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken

sitemap | contact | webdesign dotsolutions