Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Besturingssystemen

De wensen op audiovisueel gebied worden steeds uitgebreider en daardoor ook complexer.  Niet zozeer voor u aan de voorzijde van de installatie, maar wel aan de achterkant. Want wat gebeurt er allemaal als u op die enen knop ‘Aan’ drukt? Het deel wat zichtbaar is, is bijvoorbeeld het inschakelen van het LED-monitor of een beamer en het uitrollen van een projectiescherm. Alles volledig automatisch.

Voor ons gaat die ene druk op de knop iets verder. ‘Achter de schermen’ moet een heleboel gebeuren in de aansturing van de installatie. Hoe krijgt de beamer een signaal dat deze aan moet gaan? Op welk ingangskanaal moet het scherm staan bij gebruik van input X? Etc. etc.

Dit alles noemen wij ‘besturing’ en wij regelen dat voor u. Aan de voorzijde drukt u op een knop van een bedieningspaneel en de besturing zorgt dat er gedaan wordt wat u verwacht. Die besturing programmeren wij voor u. Wij kiezen de juiste producten, zodat aan uw wensen voldaan kan worden.

Indien gewenst kunnen wij ook koppelingen maken met verlichting (in- en uitschakeling of dimmen), gordijnen (open en dicht) en zonsverduistering (omlaag en omhoog), zodat uw presentatie optimaal wordt weergegeven.

Wij werken met merken als Extron, AMX, Crestron, PTN, Gira, Needs, Kramer, Atlona en nog vele anderen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken