Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Digitale schoolborden

Het digitale schoolbord, ook wel digibord genoemd, is een welkome aanvulling in een klaslokaal. Door het geven van interactieve lessen, wordt de aandacht van de leerlingen langer vastgehouden. Daarnaast ontstaat er een groot gemak voor de leerkracht, omdat veel informatie direct beschikbaar is. Wilt u rekenen met de leerlingen? Dan opent u een rekenmethode vanuit het digitale lespakket of vanaf internet en uw les kan beginnen. Snel, makkelijk en interactief. Een verrijking voor het klaslokaal en wij laten u de voordelen graag ervaren.

Het digitale schoolbord wordt niet alleen toegepast in klaslokalen. Ook in het bedrijfsleven worden deze systemen gebruikt, al worden ze hier vaak ‘interactieve whiteboards’ genoemd.

Het digitale bord is vaak een combinatie van een beamer en een projectiebord. Tegenwoordig wordt echter steeds vaker gekozen voor een Touchscreen.

Wij werken met merken als Activboard, Starboard, Legamaster, Smartboard en Focusboard.

De digitale borden kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kan er gekozen worden voor vaste montage, montage op een in hoogte verstelbaar frame of op een verrijdbaar onderstel.

Interesse of een demo? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken