Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Interactieve systemen

Een interactief systeem wordt binnen de AV-branche vaak toegepast in het onderwijs en het bedrijfsleven. Maar ook de detailhandel maakt gebruik van interactieve systemen.

Het interactieve systeem is, binnen onze branche, tweeledig. Enerzijds is het een interactief presentatiesysteem en anderzijds is het een interactief projectiesysteem op vloeren, winkelruiten of in hologram.

Het interactieve presentatiesysteem is voor velen wel bekend. Binnen het onderwijs wordt dit ook wel het digitale schoolbord of het digibord genoemd. De leerkracht kan door middel van aanrakingen op het bord een tekst schrijven, informatie opvragen vanaf internet of informatie halen uit een digitaal lespakket. Binnen het bedrijfsleven wordt het ‘interactieve whiteboard’ veelal gebruikt voor het maken van notities en het opslaan en delen hiervan.

Wij leveren en installeren veel verschillende producten op het gebied van interactieve presentatiesystemen en wij adviseren u dan ook graag aan de hand van uw specifieke wensen.

Bij een interactief projectiesysteem gaan we uit van projectie op een vloer, winkelruit, bar of in hologram. Hierbij wordt op bijvoorbeeld een vloer geprojecteerd en reageert een infrarood-sensor op de kleinste bewegingen van een mens. Hiermee bereiken we dat ‘echt’ door een bladerdeken gelopen kan worden of bijvoorbeeld voetbal gespeeld kan worden met een geprojecteerde bal en speelveld. Ook kunnen we voorbijgangers van bijvoorbeeld een winkel triggeren om naar binnen te gaan of laten ‘achtervolgen’ door logo’s die geprojecteerd zijn op straat.

Holografische projectie zorgt ervoor dat voorwerpen of personen levensecht geprojecteerd kunnen worden in 3D. Het lijkt dus alsof er echt iemand tegenover u staat in bijvoorbeeld een etalage of een entree.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken

sitemap | contact | websites dotsolutions