Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

LED schermen

De term LED-scherm wordt veelal door elkaar gebruikt met de term LED-TV of LED-monitor. Toch zijn er weldegelijk verschillen.

De TV’s die momenteel te koop zijn, zijn voornamelijk LED-TV’s. Deze worden gebruikt in de particuliere omgeving. In de zakelijk omgeving gebruiken wij LED-monitoren. Deze monitoren lijken veel op de TV’s, maar hebben geen tuner. Een monitor is ervoor gemaakt om 24/7 aan te staan en is dus veel beter geschikt voor de installatiemarkt. Op deze schermen zit vaak drie jaar garantie en ze zijn over het algemeen vijf jaar lang leverbaar.  Mocht een scherm dus onverhoopt stuk gaan en vervangen moeten worden, dan is de kans groot dat wij deze kunnen vervangen voor een nieuw exemplaar uit dezelfde reeks. Dit in tegenstelling tot consumentenschermen, waarbij regelmatig een modelwisseling plaatsvindt. Wij zetten LED-monitoren in bij narrowcasting oplossingen en in presentatieruimtes.

Met een LED-scherm wordt in onze branche een groot modulair opgebouwd scherm bedoeld wat ingezet wordt voor reclame-uitingen op gebouwen, beeldweergave bij evenementen en in bijvoorbeeld voetbalstadia. Een LED-scherm is ervoor bedoeld om op grotere afstand beelden te kunnen bekijken. Een LED-scherm vergt vaak een forse investering en wordt hierdoor vaak in LEASE bij ons afgenomen.

Meer weten over de producten of over lease? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken