Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten.

Pro-Vision AV past narrowcasting veel toe in de detailhandel, het onderwijs, op openbare plekken en binnen (overheids)gebouwen. Met narrowcasting kunt u een specifieke boodschap kenbaar maken aan de ontvanger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roosterwijzigingen binnen een onderwijsinstelling, het ‘broodje van de week’ in een bedrijfskantine of bewegwijzering in een hotel of congresgebouw. De lay-out kunnen wij volledig aan laten sluiten bij uw huisstijl. Ook kunnen wij nieuwsitems van bekende nieuwssites invoegen en kunnen we bijvoorbeeld het weer of informatie over het openbaar vervoer tonen.

Wij gebruiken hiervoor de systemen van Brightsign. Groot voordeel hiervan is, is dat er geen maandelijkse of jaarlijkse kosten verschuldigd zijn. Dit in tegenstelling tot heel veel concurrerende producten!

Doordat wij zelf ontwerpen, maken wij echt een oplossing op maat voor u! Wij verzorgen het gehele traject, van montage van de monitor, tot configuratie binnen het netwerk. Door de gebruikte technieken is het zeer eenvoudig om het systeem uit te breiden met extra schermen.

Meer weten over narrowcasting? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken

sitemap | contact | webapplicatie dotsolutions