Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Vergader en presentatie oplossingen

Met vergader- en presentieoplossingen doelen wij op alles wat u nodig hebt voor het voeren van een goede vergadering of het geven van de perfecte presentatie.

Bij steeds meer vergaderingen wordt gebruik gemaakt van techniek. Het meest gebruikte stukje techniek bij een vergadering is ‘beeldweergave’. Hierbij kunt u denken aan het weergeven van beelden door middel van een beamer en projectiescherm, een interactief systeem of een touchscreen. Ook wordt steeds vaker gekozen voor spraakondersteuning voor de spreker(s) of spraakondersteuning voor alle deelnemers door middel van een discussie- en stemsysteem. Indien er regelmatig overleg gevoerd wordt met collega’s of partners op andere locaties, dan wordt er gekozen voor een oplossing voor tele– of videoconferentie. Wij hebben altijd de juiste oplossing voor uw vraag!

Bij het geven van een presentatie komen natuurlijk veel van de hierboven genoemde technieken terug. Wij bieden vaste oplossingen, maar ook mobiele systemen. Bij ons kunt u kiezen voor koop, huur of lease.

Wij verzorgen ook graag uw aandeelhoudersvergadering of congres en ontzorgen u hierbij geheel op het gebied van audio, video en licht.

Meer weten over vergader- en presentatieoplossingen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken

sitemap | contact | bouw van website dotsolutions