Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Videoconferentie

Een videoconferentie (ook wel videoteleconferentie genoemd, VTC), is een verzameling van interactieve telecommunicatietechnologieën die uitwisseling mogelijk maakt tussen twee of meer locaties, middels simultane tweewegsvideo- en audiotransmissies. Het werd ook wel “visual collaboration” genoemd en wordt tot de groupware gerekend. (Bron: Wikipedia)

De hierboven weergegeven definitie van ‘videoconferentie’ is een ingewikkelde. Wij houden meer van begrijpelijk taal en heldere oplossingen. Bij ons is videoconferentie een term waarmee we aangeven dat we spraak- en beeldcommunicatie tussen twee of meerdere locaties mogelijk maken. Oftewel, u zit op locatie A en uw collega op locatie B. Doormiddel van een camera, een microfoon en een beeldscherm communiceert u met elkaar en ziet en hoort u elkaar. Dat is videoconferentie en wij adviseren u hier graag in.

Door te kiezen voor videoconferentie, kunt u veel besparen. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Rekent u maar eens uit hoeveel tijd u (en uw collega’s) kwijt bent aan het reizen naar vergaderingen op andere locaties. Om van alle andere reiskosten nog maar niet te spreken. De verschillen zijn enorm! Om de kwaliteit van de beelden en het geluid hoeft u het echt niet meer te laten…. Wij maken graag inzichtelijk hoeveel voordeel u kunt halen uit videoconferentie!

Wij werken met merken als Polycom, LifeSize, Logitech en Cisco.

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken

sitemap | contact | website bouw dotsolutions