Pagina wordt geladen ...
Advies nodig? Bel ons op 0528 23 28 47 of mail naar info@pro-vision.nl

Vidiwalls

Een vidiwall, ook wel videowall genoemd, is een ‘scherm’ of presentatie welke opgebouwd wordt uit meerdere losse monitoren (vaak zonder rand) om zo tot het gewenst formaat of ontwerp te komen.

Waarschijnlijk kent u ze wel; die grote schermen op een podium achter de artiest of band. Of die grote schermen langs de snelwegen waarop een reclame-uiting te zien is. Dit zijn voorbeelden van vidiwalls op basis van LED-schermen van gelijke grootte en met weergave van één beeld.

Maar er is meer mogelijk. Ook in een grote centrale hal of een winkel wordt regelmatig gekozen voor een vidiwall. Het voordeel van de keuze voor een vidiwall is dat u meerdere contents kunt weergeven op een zelf te bepalen deel van de vidiwall. Uiteraard is hiervoor software en apparatuur benodigd, maar hiermee zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om op de middelste schermen iets anders te tonen dan op de schermen er omheen. Ook in deze vorm van beeldweergave zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag…. .

Door schermen te koppelen, kunnen wij een enorm weergavevlak creëren wat met bijvoorbeeld projectie niet haalbaar zou zijn.

Meer weten over vidiwalls? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per telefoon op nummer 0528-232847 of per mail op info@pro-vision.nl.

merken